Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ

Πάτρα, 7 Νοεμβρίου 2010. Λίγα λόγια μόνο για μια ακόμα εκλογική διαδικασία στην δύσμοιρη Ελλάδα μας.
Εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, με τους νέους δήμους και περιφέρειες που προέκυψαν από το νέο σχέδιο "Καλλικράτης". Δεν θα αναλύσουμε διεξοδικά γιατί διαφωνούμε με το συγκεκριμένο σχέδιο. Το μόνο που θα αναφέρουμε είναι οι κίνδυνοι που θα προκύψουν μελλοντικά από την αυτονόμηση διαφόρων περιοχών "εθνικής σημασίας" όπως η Θράκη. Ήδη στην Κομοτηνή έχουμε μειονοτικό συνδυασμό...Η απάντηση σ'αυτόν τον πονηρό σχεδιασμό που επίσης δεν θα αναλύσουμε εδώ, είναι "των Ελλήνων οι κοινότητες"!!!
Επειδή πολλοί φίλοι μας ρωτούν, θα παραθέσουμε την  άποψή μας γι' αυτές τις εκλογές.
Δεν πιστεύουμε στην αποχή. Πιστεύουμε αναγκαστικά ότι πρέπει να ψφίσουμε το "μη χείρον" όταν δεν μας αντιπροσωπεύει απόλυτα κάποια παράταξη. Αυτό όμως που προτίνουμε φανατικά είναι: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! Ας γίνει η φήφος μας χαστούκι στους πωλητές της πατρίδας μας, σ' αυτούς που θέλουν τη χώρα μας προτεκτοράτο.
Ας στηρίξουμε άξιους υποψήφιους που έχουν πράγματα να προσφέρουν για την πόλη τους και την πατρίδα. Ας ξεχάσουμε τα μικροκομματικά συμφέροντα και την κομματική "πειθαρχία". Μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σ' αυτήν την κατ' όνομα συμμετοχική δημοκρατία μην την αφήσουμε να πάει χαμένη.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου