Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο Βασικών Αρχών Φωτογραφίας και της Αισθητικής της

Ο χώρος εναλλακτικής παρέμβασης "Κοινοτικόν", στα πλαίσια των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του, σχεδιάζει ένα Σεμινάριο Βασικών Αρχών Φωτογραφίας και της Αισθητικής της Διάρκειας 30 ωρών.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η πρακτική και θεωρητική εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές της τέχνης της Φωτογραφίας.
Όποιος/όποια επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να δηλώσει συμμετοχή αποστέλοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλ/νικού ταχ/μείου: koinotikon@gmail.com , μέχρι την 8η Δεκεμβρίου 2010.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο "Κοινοτικόν", Κανακάρη 227 στην Πάτρα, ενώ το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι τεχνικές λεπτομέρειες θα συναποφασιστούν σε συνάντηση όσων δηλώσουν συμμετοχή μαζί με τους υπεύθυνους του σεμιναρίου.
Για λειτουργικούς λόγους και για λόγους επαρκούς πρακτικής εξάσκησης ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτό το πρώτο σεμινάριο θα είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση υψηλού αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με κριτήριο την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης συμμετοχής.

για το "Κοινοτικόν"
Η Ομάδα Διαχείρισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου